BRÖSTTRÄNING MED STEFAN SCHALLENGRUBER!!!



I dag var stefan schallengruber på besök i Kristinehamn och vi passade på att ta ett träningspass tillsammans, ni som inte vet ven stefan är så är han en proffsboxare av rang som har satt lilla kristinehamn på boxningskartan.



Här snackar vi en kille med vilja och han är inte dålig i gymet häller även fast han lägger väldigt lite med tid där, hoppas nu att det kommer att gå bra för han nu och att han hittar en sponsor som kan satsa på han till hundra procent......



Som en sisrta övning lutande hantelpress, ett härligt pass med en härlig kompis att träna med schalla. Har dessutom gjort klart med yttligare en sponsor (intersport) tack för förtroendet och att ni tror på mej, jag kommer att leverera så gott jag kan :-)

SÅ VAR DET DAX ATT BÖRJA KÖRA LITE TUNG TRÄNING!!!!



ja så var det dax att börja köra tung träning, i den här övningen har jag 30 kg övervikt och jag kan lova er att det inte blev lika många chins som på Sm, men va bra rygg man får av att köra chins.




överdelen på ryggen ska ha sitt också och det får den i latsdraget, på schemat tod också axlar fick tyvärr inga bilder när jag körde dom ( batteriet tog slut :-()



Så här tom i blicken kan man se ut etrer ett hårt träningspass, men när man väl är färdig så får man en härlig känsla i kroppen som man bara kan uppleva om manutför det, i morgon är en ny dag med nya utmaningar och vill man något så får man kämpa för det så är det bara...

NU ÄR DET DAX FÖR TÄVLING!!!



Dagen började med att jag blev upp hämtad av min vän petter sen bar det av till min sponsor (TAPOUT) Karlstad för att hemta upp kläder som jag delvis skulle ha på mej  på tävlingen och jävlar vilka kläder att köra hinderbanan  och att även att värma upp i jag kan varmt rekomendera alla idrottare att köpa dessa kläder att träna i (smidiga och väldigt bra kvalite).



Framme i Säffle och nu börjar man att känna att det är nära tävling, bara någon timme före registreringen innan man får träffa alla tävlande o man börjar på att bli lite närvig, så vad gör man ? jo man plojar till det lite framför kameran :-)



Så var tävlingen igång,och jag kom på en 5:e plats i symetrin och det är jag hyfsat nöjd med ichinsmomentet kom jag på en 2:a plats med 25 godkända chins och det är jag mycket nöjd over men sen var det dax för dips och här blev jag helt bortdömd, lutade kroppen på tok för mycket framåt så när jag var på 29 st slutade jag tvärt och klev ner från ställningen, till nästa år kommer jag att öva dips så det ryker om det, det blev ändast 13 st som jag fick godkända och det är under all kritik..


Så var det dax för hinderbanan och man var helt slut i kroppen efter alla tidigare momenten men det gäller att få igång kroppen så 45 minuter innan mitt lopp började jag att värma upp på årder av coach tengen.



Starten har gått och första hindret är armgång (det är otroligt konditionskrävande att köra en hinderbana)
jag vann mitt hit i en stenhård kamp ända in på mållinjen, det tog mej säkert en halvtimme att återhämta mej efter denna tuffa hinderbana och tävlingen var slut, jag kom totalt på en 6:e plats i min comeback och jag kan inte annat en att vara nöja men tanke på att det inte var så länge sedan som ajg varit svårt sjuk..



En nöjd pierre och coach Anders "tengen" Tengvert

Efter rengöring, dusch o skrubb var det dax för en bira i baren med johan "plexus" oldenmark


HOS COACH I KARLSTAD..



Ja här va det avsyning på formen på Sata, Anders Tengvert ser över min form och det är ändast två väckor kvar till tävling.




Det blev en hel del poseringsträning denna dag, Anders rättade till småditaljer så att det skulle se bra ut på dagen D..


RSS 2.0