Fredag den 21-11-08

Idag var det en kort dag på jobbet, började som vanligt kl.06,00 och slutade vid 13,00, (inga fel med fredagar). I dag var det ben och vader som skulle få sig en rejäl omgång och vid min sid hade jag hampus som nyss har börjat att köra ben (bra beslut gubben hampan).



Det var högrepps som gällde i dag och fan vad det bränner i vaderna i denna övning, men skall det ge resultat så finns det inga genvägar.



Det blev inga bilder på själva benträningen i dag men det blev det på Hampus och det är inte illa :-) här sittande i vadpressen, han var helt slut efter denna övning så det var tur att hans son kom och hämtade han. I bakgrunden ser man "BIG tomas" inga dåliga underarmar.



Idag var det en stor dag min son Robin fyllde 15 år och det har vi firat "GRATTIS GRABBEN"



Minsta dottern Alicia vill bli cirkusartist när hon blir stor så vi har redan börjat att träna och hon är duktig må ni tro :-)



Nu är det dax att dara sig till vardagsrummet och fira vidare sin son på hans stora dagt. ha det bra alla och ha en trevlig helg. // pirre


Kommentarer
Postat av: Anonym

TJA, snygg pierre :)

2008-11-22 @ 09:56:14
Postat av: Thååmpa

Grattis till Robin! Tänk går Hampus på gym, han som verkar så otränad. En träningsfråga: Varför har du så lite vikt på i vadpressen?

2008-11-24 @ 14:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0